🇳🇴 Norsk

  1. Logg inn i "Poption"

  2. Trykk "Mine koblinger"

  3. For den aktuelle bedriften, trykk de tre prikkene lengst til høyre

  4. Trykk "Se samtykkedetaljer"

    1. Trykk "Trekk tilbake samtykke" for å fjerne tilgangen

    2. Trykk "Forny samtykke" for å forlenge tilgangen

🇺🇸 English

  • Log in to "Poption"

  • Click "My connections"

  • For the company you wish to update, tap the three dots on the far right

  • Click "Show consent details"

    • Press "Withdraw consent" to remove their access

    • Press "Renew Consent" to extend their access

Fant du svaret?