NB: Oppsett av integrasjon krever administrator-rettigheter i både Poption og TeamTailor.

For å kunne source kandidater og søknader fra Poption til TeamTailor, må du først generere en API-nøkkel i TeamTailor, og deretter lime inn nøkkelen i Poption.

Generering av API-nøkkel i TeamTailor

1. Gå inn på Innstillinger fra hovedmenyen øverst i TeamTailor

2. Gå videre inn på API-nøkler, som du finner under Integrations i listen på venstre side

3. Trykk på NY API-NØKKEL og legg in følgende informasjon:

1. Navn: Poption

2. API-omfang: Admin

3. Huk av på både "Les" og "Skriv"

4. Generer nøkkelen ved å klikke OPPRETT

5. Kopier den lange tekststrengen fra API-nøkkel-kolonnen (f.eks. DY2sfEVRy67C9wiMlmcq-CBd5_ILwwdH-RkZQBhP)

Lim inn API-nøkkel i Poption

1. Gå inn på Bedriftsinnstillinger fra menyen som dukker opp når du klikker på bildet ditt i øvre, høyre hjørne

2. Gå videre inn på Integrasjoner fra menyen på venstre side

3. Lim inn API-nøkkelen du kopierte fra TeamTailor i API-nøkkel-feltet under TeamTailor

4. Lagre API-nøkkelen ved å klikke på Lagre endringer-knappen

5. Om alt stemmer, vil du til nå få beskjed om at en ny integrasjon har blitt lagt til 🎉

Source kandidater og søknader til TeamTailor

Etter å ha lagt til API-nøkkelen fra TeamTailor i Poption, vil du nå kunne source både kandidater og søknader (inkl. vedlegg) til stillingene deres i TeamTailor.

Dette kan gjøres både fra Kandidater og Screening i Poption:

1. Marker én eller flere kandidater og klikk på Source til utlysning-knappen

2. Her vil du få opp en liste med alle aktive utlysninger i både Poption og TeamTailor. Stillingene fra TeamTailor vil ligge under kategorien TeamTailor (ekstern tjeneste)

3. Klikk på ønsket stilling fra TeamTailor for å sette i gang sourcingen

4. Dersom noen av kandidatene allerede har søkt på stillingen i TeamTailor (basert på e-postadresse), vil du få beskjed om dette

Merk at hele kandidatprofilen (utdanning, arbeidserfaring m.m.) overføres til TeamTailor. Dersom du sourcer en søknad, vil alle vedlagte filer og svar på spørsmål bli inkludert. Tidslinjen med notater blir ikke overført per nå.