1. Opprett interesseskjema. Klikk på Arrangementer etter du har logget deg inn.

Deretter klikker du på “Nytt arrangement” og så på “Interesseskjema.”

Fyll inn informasjonen til bedriftspresentasjonen under.

Arrangementet og tilhørende interesseskjema vil da dukke opp under InteresseskjemaerArrangement-siden.

2. Tildel ansatte og team. Tildel ansatte og team på samme måte som en vanlig karrieredag. For å tildele ansatte karrieredager.

Klikk på bedriftspresentasjonen du ønsker å tildele ansatte til.

Deretter klikk på “+” i høyre hjørne for å legge til ansatte.

Legg til og/eller fjern ansatte fra bedriftspresentasjonen.

Under bedriftspresentasjonen

1. Gjør det synlig og enkelt for de oppmøtte å registrere seg underveis, dersom dere ønsker dette såklart. Når dere gjør klart til selve bedriftspresentasjonen, plasser gjerne en laptop/nettbrett som er lett synlig for studentene slik at de kan registrere seg i pauser eller etter presentasjonen. Dere kan også evt. sende rundt et nettbrett eller to underveis i selve presentasjonen. Flere av våre kunder har god erfaring med sistnevnte.

Ønsker du å lese mer tips om hvordan man kan bruke Poption på bedriftspresentasjoner? Her finner du en blogg-artikkel med flere tips for bedriftspresentasjon skrevet av Team Poption.

Etter bedriftspresentasjonen

1. Marker og filtrer i kandidatlisten. Nå som dere har opparbeidet dere en kandidatdatabase/liste kan du filtrere og markere de relevante kandidatene dere møtte på bedriftspresentasjonen. Vi anbefaler å gjøre dette allerede samme dag eller dagen etter slik at det er ferskt i minne!

Les mer om hvordan filtrere og markere kandidater her

2. Send epost til relevante kandidater. Send gjerne en oppfølgingsmail til de kandidatene dere møtte som var ekstra interessante. Vi anbefaler å skrive personlige eposter! Her kan dere informere og linke til eventuelle stillinger og arrangementer dere har ute. Dersom dere skal arrangere et privat arrangement kan dere invitere de kandidatene dere ønsker å bli bedre kjent med fra kandidatlisten og informere om arrangementet.

Les mer om hvordan opprette en privat arrangementsutlysning i Poption her

Les mer om hvordan sende epost i Poption her

3. Sjekk ut statistikk om hvem dere møtte på bedriftspresentasjonen! Poption sørger for at etter en bedriftspresentasjon har dere oversiktlig statistikk om hvem dere møtte.

Ønsker du å lese mer tips om hvordan man kan bruke Poption på bedriftspresentasjoner? Her finner du en blogg-artikkel med flere tips for bedriftspresentasjon skrevet av Team Poption.