Er man en bedrift som rekrutterer fra flere skoler, anbefaler vi å bruke Teams for å gjøre rekrutteringsprosessen sikrere og enklere å holde oversikt over.

1. Klikk på profilbildet ditt og gå inn på Team.

2. Deretter klikk på “Opprett team.”

3. Fyll inn informasjonen, administrer tag- og skole-tilgang og velg hvilke ansatte du ønsker i teamet. Les mer om hvordan Invitere ansatte inn i Poption her

4. Velg om teamet skal vises for andre ansatte eller ikke. Klikk deretter på “Opprett team”  og teamet vil dukke opp på Team-siden.

5. Dersom du ikke er medlem i et team kan du forespørre medlemskap ved å klikke på “Bli medlem” på ønskelig team. Brukere med rolle som Rekrutterer, Kontoradmin eller Bedriftsadmin kan godta forespørselen.

Les mer om Tilgangsstyring og brukerroller i Poption her