Poption sitt utlysnings-API lar bedriften din enten hente et JSON-array med alle offentlige stillings- eller arrangement-utlysninger, eller et enkelt JSON-objekt av en utlysning med en gitt ID. Det krever ingen godkjenning eller konfigurasjon. Lokalisering av felt følger det angitte bedriftsspråket.

1. Klikk på profilbildet ditt i høyre hjørne og gå inn på Bedriftsinnstillinger

2.  Gå til Utlysning-API og klikk deretter på “Last ned API-dokumentasjon (PDF)”