Dersom du oppretter et vurderingsskjema på kandidatene du skal vurdere (til å delta på et arrangement eller til en stilling), kan du spare mye tid på filtrering av kandidater. Med Poption får du en skala fra 1-4 slik at man må vurdere om en kandidat over eller under gjennomsnittet. Dette legges sammen til en felles vurdering, og det blir enkelt for deg og dine kollegaer å ha et diskusjonsgrunnlag for hvem som bør gå videre i prosessen og ikke.

1. Klikk på profilbildet ditt i høyre hjørne og gå inn på Bedriftsinnstillinger.

2. Gå til Vurderingsskjema og klikk deretter på “Nytt vurderingsskjema” i høyre hjørne.

3. Skriv navn på skjema og velg hvilke parametere dere vil vurdere kandidatene på. Klikk deretter på “Opprett skjema”.

4. Gå deretter inn på Screening-pipelines og velg gitt pipeline du ønsker å legge til vurderingsskjemaet i (f.eks. Full-time pipeline).

5. Velg deretter hvilke steg i pipelinen du ønsker å legge til vurderingskjemaet. "Large endringer" og gå til Screening.

6. I etterkant vil du kunne bruke vurderingsskjemaet for å vurdere søknader til kandidater i Screening. Her er parameterne Faglig, Problemløsning og Personlighet valgt. Klikk på “Large endringer” etter du har gjort din vurdering og den vil dukke opp under fanen Vurderinger

7. Du kan også Tildele søknader til ansatte, slik at flere kan legge inn sin vurdering på de aktuelle kandidatene. Gjennomsnittlig vurdering vil bli regnet ut.