I Poption har man muligheten til å erstatte et typisk søknadsbrev med egendefinerte spørsmål. Dette åpner for muligheten for å etterspørre mer spesifikk informasjon fra kandidaten som søker. Dette kan være alt fra "hvorfor bør vi ansette deg til akkurat denne stillingen?" i en stillingsutlysning til "har du noen allergier vi bør vite om?" som kan være relevant for et arrangement dere skal utlyse.

1. Klikk på profilbildet ditt i høyre hjørne og gå inn på Bedriftsinnstillinger.

2. Gå til Utlysningsspørsmål og klikk deretter på “Ny spørsmålsgruppe” i høyre hjørne.

3. Skriv inn navn på spørsmålsgruppe (f.eks. Tech Full-time). Klikk på “Legg til spørsmål” og velg format på spørsmålet.

4. Utform ulike spørsmål ut i fra de ulike formatene du ønsker. Fullfør ved å klikke på “Lag spørsmålsgruppe”

5. Den nye spørsmålsgruppen vil bli lagt til under Utlysningsspørsmål. Du kan i etterkant enkelt gå inn å redigere.

6. Neste gang du oppretter en stilling- eller arrangementsutlysning kan du enkelt hente frem de egendefinerte spørsmålene. Les mer om hvordan du oppretter en Stillingsutlysning her og en Arrangementsutlysning her.