Beskrivelsen av din bedrift er synlig for alle kandidater med en Poption-bruker. Hvordan bedriften ønsker å brande seg selv er selvsagt helt valgfritt. Vi anbefaler å først og fremst å være kort og konsis slik at relevant kandidater tiltrekkes og ønsker å koble seg til din bedrift. I tillegg kan man fint tørre å være kreativ å huske på at kandidater i Poption primært er juniorkandidater, så tilpass gjerne innholdet deretter.

1. Klikk på profilbildet ditt øverst i høyre hjørne og gå inn på Bedriftsinnstillinger.

2. Oppdater bedriftsnavn, link til egen nettside og bedriftsbeskrivelse under Bedriftsdetaljer. Deretter fullfør ved å klikke “Oppdater bedrift”