I Poption kan man velge mellom norsk og engelsk som språk. Du kan da velge å ha samme språkinnstilling på både din bruker og på vegne av hele bedriften, eller du kan f.eks ha norsk på din egen bruker og engelsk som bedriftsspråk.

1. Hvordan velge bedriftsspråk?

1. Gå til din bruker ved å klikke på profilbildet ditt (eller dine initialer) øverst i høyre hjørne og gå inn på Bedriftsinnstillinger

2. Gå inn på Bedriftsspråk og velg enten norsk eller engelsk. Deretter klikk på “Oppdater språk”. Dette blir da standardspråket på det som kommuniseres utad på vegne av bedriften.

2. Hvordan velger man språk på egen bruker?

1. Dersom du ønsker å endre språket på din personlige bruker kan du enkelt gjøre dette ved å klikke på profilbildet ditt (eller dine initialer) og gå inn på Kontoinnstillinger.

2. Oppdater språket til enten norsk eller engelsk. Dette vil ikke endre språket for hele bedriften.