Stillingsutlysninger laget i Poption vil bli synlige og søkbare for våre 20 000+ brukere. I tillegg kan bedrifter selv enkelt bruke vårt stillings-API slik at dere kan legge ut stillingen på deres egne nettsider. Les mer om stillings-API her.

1. For å opprette en stillingsutlysning gå først inn på Stillinger i Poption (i header-menyen).

2. Deretter klikker du på "Ny stillingsannonse"

3. Fyll inn informasjonen og velg Ansettelsesteam som skal ha ansvar for stillingsutlysningen. Les mer om hvordan man lager Teams her

4. Deretter legger du til en utlysningstekst. Dersom du ønsker å bruke en utlysningstekst fra et tidligere arrangement kan du enkelt klikke på “Bruk tidligere utlysningstekst”.

5. Velg hvilken informasjon kandidaten må eller kan dele når de søker. Legg også til Egendefinerte spørsmål får å etterspørre mer spesifikk informasjon. Dette kan si mer om kandidaten enn en generisk søknadstekst. Les mer om hvordan man lager Egendefinerte spørsmål her.

6. Neste steg er å skrive en Bekreftelsesepost kandidatene vil få når de søker på stillingen.

Bruk gjerne Placeholders (eks. first name) for å lage en mer personlig mail.
Du kan også spare mye tid på å bruke en allerede definert Epost-mal.

Les mer om hvordan man lager Epost-maler her og om Placeholders her.

7. Velg utlysningsstatus. Hvis Offentlig vil den bli synlig på Poption sine sider og på deres egen nettside. Tilslutt trykker du “Opprett utlysning”

8. Du finner stillingsutlysning under Stillingsannonser Stillinger-siden. Til høyre finner du linken til utlysningen som du kan legge på egen nettside eller legge til i e-poster til relevante kandidater.