1. Gå inn på Arrangementer i header-menyen.

2. Klikk deretter på “Nytt arrangement” og velg “Utlysning til arrangement”.

3. Fyll inn detaljer og velg arrangementstype. Dersom arrangementet er Kun for inviterte vil kandidatene måtte søke om plass på arrangementet og gå gjennom Screening for å få plass. Les mer om Screening for Arrangementsutlysninger her.

4. Dersom arrangementet er Åpent for alle vil kandidatene bli automatisk påmeldt til alle plassene er fylt. Antall plasser kan man bestemme selv i boksen under.

5. Legg til Arrangement-team. Deretter legger du til ønskelig utlysningstekst. Dersom du ønsker å bruke en utlysningstekst fra et tidligere arrangement kan du enkelt klikke på “Bruk tidligere utlysningstekst”. Les mer om hvordan lage Arrangement-team her.

6. Velg hvilken informasjon du ønsker at kandidaten kan eller må dele. Om ønskelig, kan du også legge til Egendefinerte spørsmål for å etterspørre mer spesifikk informasjon. Dette kan i enkelte tilfeller si mer om kandidaten enn en generisk søknadstekst. Les mer om hvordan man lager Egendefinerte spørsmål her.

7. Neste steg er å skrive en bekreftelsesepost kandidatene vil få når de søker/melder seg på et arrangement. Bruk gjerne Placeholders (eks. first name) for å lage en mer personlig mail og en allerede definert epost-mal for å spare tid. Les mer om Placeholders her og om epost-maler her

8. Velg utlysningsstatus. Du kan velge mellom følgende, og endre fortløpende i prosessen:

Offentlig - utlysningen blir synlig på Poption sine sider, og alle kandidater med Poption-profil kan se den og melde sin interesse.

Ikke-oppført - utlysningen er kun tilgjengelig via en direktelink. Denne muligheten kan være grei å bruke dersom du ønsker å sende påmeldingslinken til utvalgte kandidater/personer.

Stengt - utlysningen er ikke lengre tilgjengelig og er stengt for påmelding.

Kladd -  utlysningen er kun tilgjengelig for deg og andre ansatte med en admin-tittel i deres Poption.

9. Tilslutt trykker du “Opprett utlysning”. Du finner dine utlysninger under ArrangementsutlysningerArrangementer-siden (som ligger i header-menyen).

Dersom den er markert som Offentlig vil nå arrangementsutlysningen være tilgjengelig og søkbar for Poptions 20 000+ brukere.

10. I tillegg til at utlysningen nå er tilgjengelig via Poption sine sider, kan i tillegg bedrifter selv enkelt bruke vårt stillings-API dersom man ønsker å legge ut stillingen på egne nettsider. Les mer om stillings-API her.