Interesseskjema kan brukes på karrieredager, bedriftspresentasjoner eller til andre arrangementer hvor du ønsker å registrere de du møter. Dersom du ønsker å registrere folk i forkant av et arrangement, les mer om hvordan du lager en arrangementsutlysning her.

Interesseskjema til karrieredager

1. Klikk på Arrangementer-knappen oppe i header-menyen.

2. I forkant av karrieredagen vil du kunne opprette et interesseskjema for arrangementet i listen over Kommende eksterne arrangementer nederst i høyre hjørnet. Klikk på “Legg til” på den aktuelle karrieredagen.

3. Arrangementet med tilhørende link til skjema vil dukke opp under Interesseskjemaer. På arrangementet er det kun å klikke på linken og interesseskjemaet vil dukke opp i en ny fane.

Til andre arrangementer

1. For et arrangement som ikke finnes i listen (for eksempel en bedriftspresentasjon eller et privat arrangement) går du inn på Arrangementer

2. Deretter klikker du på “Nytt arrangement” og så på “Interesseskjema.”

3. Fyll inn arrangementsinformasjonen under, og legg til arrangementsteam. Klikk deretter på “Opprett interesseskjema.”

Les mer om Teams her

Arrangementet og tilhørende interesseskjema vil da dukke opp under InteresseskjemaerArrangement-siden.