Hva skjer når en utlysning blir arkivert?

• Stillingen er kun synlig for bedrifts- og kontoradministratorer.

• Kandidater som ligger i "Ansatt"/"Hired"-steget i screening markeres automatisk som 'Ansatt'.

Hvordan arkivere en utlysning?
For å arkivere en utlysning må først samtlige søknader være lagt i enten "Ansatt"-, eller i "Avvist"-steget i screening – som vist på bildet under.

Når dette er gjort, arkiverer du ønsket utlysning fra stillingsoversikten ved å trykke på de tre prikkene til høyre i listen ( ) og velger "Arkiver".